Wie zijn wij

Welkom,

Leuk dat u interesse heeft in onze praktijk. Wij zijn Daniello en Mischa, en samen hebben wij Studio Angelo opgericht.

Wij wonen samen met onze vier kinderen in Heerhugowaard, nabij winkelcentrum Middenwaard. In 2020 hebben wij een huis gekocht met ruimte voor een massagepraktijk aan huis, waar wij onze dromen en ideeën voort konden zetten. Na een grondige verbouwing kunt u nu bij Studio Angelo terecht voor diverse massages in een rustgevende en sfeervolle omgeving. De praktijk beschikt over een verwarmde massagetafel en een stoomdouchecabine voor extra ontspanning.

Studio Angelo is een praktijk waarbij u zich op uw gemak kunt voelen, waar uw wensen centraal staan en waar wij alle aandacht voor u hebben.

U kunt ook bij ons terecht voor massages aan huis. Wij komen bij u langs in Heerhugowaard, Alkmaar, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Sint Pancras, Obdam, Heiloo, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum, Hoorn, Zwaag, Schagen, Den Helder, Purmerend, Heemskerk en omstreken. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Wie is Daniello?

Vanaf jongs af aan was ik altijd al bezig met het masseren van familieleden. Masseren om een ander te helpen zich beter te laten voelen geeft mij tot de dag van vandaag voldoening, omdat ik iemand kan helpen ontspannen of zelfs herstellen.
In 2019 besloot ik naar mijn hart te luisteren en heb ik de stap genomen om mij aan te melden voor de opleiding Sportmassage bij MYOS Opleidingen. In 2020 heb ik mijn NGS licentie voor sportmassage behaald. En sindsdien volg ik regelmatig cursussen om nieuwe technieken te leren.

Wie is Mischa?

Naast ontspanningsmassages en gelaatsmassages, geef ik ook massages die gericht zijn op het shapen en contouren van het lichaam, bijvoorbeeld anti cellulite massages of after lipo massages na een operatie. Daarbij maak ik naast manuele lymfedrainage technieken ook gebruik van bijvoorbeeld cupping therapie of madero therapie.

Wij hopen u snel te verwelkomen in onze praktijk!